Bloemkool pizzabodem

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties1 persoon
CalorieënVetten
KoolhydratenEiwitten

Ingredienten

  • – 200 gram bloemkool
  • – 150 gram mozzarella
  • – 1 ei
  • – Italiaanse kruiden

Werkwijze

  1. Mix de bloemkool fijn tot het eruit ziet als rijst.
  2. Plaats dit gedurende 8 minuten in de microgolfoven.
  3. Meng de mozzarella, ei en kruiden onder de gare bloemkoolrijst.
  4. Werk af met wat peper en zout.
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en neem de rand van een springvorm.
  6. Stort het deeg in de vorm en druk aan tot u een mooie ronde krijgt.
  7. Verwijder de rand van de springvorm en plaats de pizza gedurende 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  8. Maak daarna uw pizza naar keuze en plaats opnieuw in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *