Burrito met gehakt en bonen

Recept details

Bereidingstijd45 minuten Porties4 personen
CalorieënVetten
KoolhydratenEiwitten

Ingredienten

  • – 600 gram americain
  • – 400 gram gehakt
  • – 1 ui
  • – 1 rode paprika
  • – 1 groene paprika
  • – 1 blik maïs
  • – 50 gram gemalen kaas
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 2 blikken Fajita kidneybonen (Heinz)

Werkwijze

  1. Snij de ui fijn en stoof hem in de olijfolie.
  2. Maak de paprika’s schoon en snij hem in blokjes. Voeg deze bij de ui en laat gaar worden.
  3. Meng het gehakt en americain onder de groenten en bak hem bruin.
  4. Voeg de uitgelekte maïs toe en de kidneybonen. Roer alles mooi door elkaar en laat warm worden.
  5. Neem een wrap en verdeel in het midden van de wrap een streep van het gehakt-groentenmengsel.
  6. Sla de wrap dicht door beide kanten naar het midden te brengen. Zet vast met een tandenstoker.
  7. Leg de wraps in een ovenschotel en verdeel wat gemalen kaas erover.
  8. Plaats gedurende 5 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *