Mousse van platte kaas met fruit

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën96,8 kcalVetten1,50 gram
Koolhydraten11,36 gramEiwitten9,40 gram

Ingredienten

  • – 250 gram vers fruit (aardbeien, druiven, frambozen, …)
  • – 350 gram magere platte kaas
  • – 4 gram zoetstof
  • – 1 ei

Werkwijze

  1. Klop de platte kaas wat romiger.
  2. Doe de eidooier en eiwit apart.
  3. Meng onder de eidooier de zoetstof en voeg deze bij de platte kaas.
  4. Klop het eiwit op tot een stevige mousse en doe deze voorzichtig onder de platte kaas.
  5. Was het fruit, snij in kleine stukjes en meng deze onder de platte kaas mousse.
  6. Verdeel over potjes en zet de mousse minimum 1 uur in de koelkast.
  7. Werk eventueel af met wat extra fruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *