Palmier met ham

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties15 stuks
Calorieën93,4 kcalVetten16,04 gram
Koolhydraten25,46 gramEiwitten19,40 gram

Ingredienten

  • – 1 stuk bladerdeeg
  • – 100 gram gemalen kaas
  • – 3 plakken natuurham

Werkwijze

  1. Leg het bladerdeeg op het werkblad.
  2. Verdeel de natuurham over het bladerdeeg.
  3. Strooi daarop de gemalen kaas.
  4. Plooi het bladerdeeg als volgt op.
  5. Je neemt de bovenste rand en legt hem tot net niet in het midden.
  6. Het onderste deel van het bladerdeeg rol je ook dubbel tot net niet in het midden.
  7. Daarna neem je het bovenste opgevouwen stuk en leg je het op het onderste opgevouwen stuk en duw je alles goed dicht.
  8. Rol dit in plastiekfolie of in bakpapier goed in en leg dit in de koelkast.
  9. Dit hapje kan een hele tijd voor het bakken worden gemaakt.
  10. Verwarm de oven voor op 200°C.
  11. Neem de rol uit de koelkast en snij de rol in plakken.
  12. Leg deze op een bakplaat met eventueel bakpapier en stop ze gedurende 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn gekleurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *