Paprikasaus

Recept details

Bereidingstijd10 minuten Porties10 personen
Calorieën6,04 kcalVetten0,17 gram
Koolhydraten0,69 gramEiwitten0,43 gram

Ingredienten

  • – ½ rode paprika
  • – 125 gram magere platte kaas
  • – 40 gram mayonaise
  • – ½ uitje
  • – 1 theelepel zoetstof
  • – 1 theelepel paprikapoeder
  • – 1 theelepel ketchup

Werkwijze

  1. Snij de paprika in kleine stukjes, alsook de ui.
  2. Meng de platte kaas met de light mayonaise tot je een luchtig sausje bekomt.
  3. Voeg de ketchup, zoetstof en paprikapoeder bij en roer alles goed door elkaar.
  4. Kruid eventueel met wat peper en zout.
  5. Meng als laatste de paprikablokjes en de uisnippers erbij en roer alles goed door elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *