Pasta met champignons

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën219,1 kcalVetten7,40 gram
Koolhydraten26,82 gramEiwitten9,32 gram

Ingredienten

  • – 300 gram tagliatelle
  • – 2 teentjes knoflook
  • – 200 gram pijpajuintjes
  • – 750 gram champignons
  • – 100 ml light room
  • – 1 eetlepel vetstof
  • – Peterselie

Werkwijze

  1. Kook de tagliatelle beetgaar zoals beschreven op de verpakking.
  2. Reinig de pijpajuintjes en snij ze in ringen.
  3. Maak de champignons schoon en snij ze in stukken.
  4. Verhit de vetstof en stoof hierin de pijpajuintjes samen met de look.
  5. Voeg de champignons toe en laat ze gaar worden.
  6. Voeg de room op het laatst toe zodat je een mooie gebonden massa krijgt.
  7. Kruid af met peper en zout.
  8. Verdeel de pasta over de borden en breng daarop de champignons.
  9. Werk af met wat peterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *