Pasta met magere ham

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën319,6 kcalVetten6,84 gram
Koolhydraten41,81 gramEiwitten22,35 gram

Ingredienten

  • – 240 gram speltpasta
  • – 300 gram natuurham
  • – 6 pijpajuintjes
  • – 400 gram tomaten
  • – 2 teentjes knoflook
  • – 125 gram light room
  • – 1 eetlepel olijfolie

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals beschreven op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  2. Snij de ham, de pijpajuintjes en de look in stukjes.
  3. Snij de tomaat in stukjes en verwijder eventueel de zaadjes.
  4. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de ham, de pijpajuintjes en de look.
  5. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng de pasta onder de saus en verwarm alles goed.
  7. Schep de tomaat voor het opdienen bij de pasta zodat de tomaat hard en stevig blijft.
  8. Verdeel over 4 borden.
  9. Serveer hierbij wat veldsla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *