Pasta – rode kool salade

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties4 personen
Calorieën236,4 kcalVetten1,78 gram
Koolhydraten48,99 gramEiwitten5,65 gram

Ingredienten

  • – 100 gram speltpasta
  • – 1 kleine rode kool
  • – 2 grote appels
  • – 125 gram magere yoghurt
  • – 4 eetlepels mayonaise
  • – ½ theelepel cayennepeper

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals beschreven op de verpakking. Laat uitlekken en goed afkoelen.
  2. Schaaf de rode kool fijn.
  3. Breng water aan de kook en kook hierin de rode kool ongeveer 5 minuten. Laat uitlekken en afkoelen.
  4. Snij de appelen in blokjes en roer hem door de rode kool samen met de pasta.
  5. Maak een saus van de yoghurt, mayonaise en de cayennepeper en breng naar smaak de dressing door de pastasalade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *