Pizza met ham, ui en ei

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties6 personen
Calorieën301,0 kcalVetten9,32 gram
Koolhydraten36,55 gramEiwitten18,16 gram

Ingredienten

  • – 1 pak om een pizzabodem te maken
  • – 250 ml tomatensaus naar keuze
  • – 2 rode uien
  • – 2 pakjes light mozzarella
  • – 2 eieren
  • – 8 schelletjes coppa

Werkwijze

  1. Maak het pizzadeeg zoals beschreven op de verpakking. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg daarop de pizzabodem.
  2. Besmeer de bodem met de tomatensaus.
  3. Snij de rode uien in ringen en verdeel dit over de pizza.
  4. Snij de mozzarella in stukjes en verdeel ook dit over de pizza.
  5. Breek 2 eieren boven de pizza en plaats de pizza in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 15 minuten.
  6. Haal de pizza uit en verdeel de schelletjes coppa over de pizza. Plaats terug in de oven voor 5 minuten.
  7. Haal de pizza uit de oven en verdeel in 6 stukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *