Scampipapillot op de barbecue

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën133,6 kcalVetten2,00 gram
Koolhydraten4,87 gramEiwitten20,06 gram

Ingredienten

  • – 32 scampi’s
  • – 1 courgette
  • – 1 preibundel
  • – 1 ui
  • – 1 wortel
  • – 100 ml witte wijn
  • – 100 ml groentebouillon

Werkwijze

  1. Was de groenten en snij ze allemaal in fijne reepjes.
  2. Neem 4 stukken aluminiumfolie die groot genoeg is om 8 scampi’s in te pakken.
  3. Verdeel de groenten over de 4 stukken folie en leg deze in het midden.
  4. Leg op ieder hoopje groenten 8 scampi’s en kruid met peper en zout.
  5. Pak de scampi’s in de folie maar hou nog een gaatje open.
  6. Giet hierin 3 eetlepels witte wijn en 3 eetlepels groentebouillon.
  7. Plooi het pakketje nu helemaal dicht en laat even intrekken. Dit kunt u zelf de dag voordien maken.
  8. Verwarm de kolen op de barbecue en zet het scampipakketje op het rooster gedurende 10 minuten.
  9. Neem ze van het vuur, laat ze even rusten en serveer ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *