Selder met wortelen onder een kaaslaagje

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën177,1 kcalVetten1,09 gram
Koolhydraten12,24 gramEiwitten21,03 gram

Ingredienten

  • 300 gram wortelen, in schijfjes
  • 250 gram selder, in blokjes
  • 3 sneden natuurham
  • 2 sneden light kaas

Werkwijze

  1. Maak de wortelen schoon en snij ze in dunne schijfjes. Kook ze beetgaar.
  2. Maak de selder schoon en snij ze in blokjes. Kook deze ook beetgaar.
  3. Snij de natuurham in blokjes.
  4. Snij de korst van de kaas.
  5. Giet de groenten af en schik ze in een ovenschaal.
  6. Verdeel hierover de natuurham.
  7. Leg hierop de 2 plakken kaas en zorg dat alles mooi bedenkt is.
  8. Zet de schaal gedurende 3 minuten in een oven of microgolf oven tot de kaas mooi gesmolten is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *