Suikervrij bananenbrood

Recept details

Bereidingstijd65 minuten Porties8 personen
Calorieën276,9 kcalVetten10,79 gram
Koolhydraten68,75 gramEiwitten7,98 gram

Ingredienten

  • – 500 gram bloem
  • – 6 rijpe bananen
  • – 200 ml karnemelk
  • – 100 ml vloeibare boter
  • – 3 eetlepels zoetstof
  • – 2 theelepel bakpoeder
  • – 1 theelepel zout
  • – 2 theelepels kaneel
  • – Scheutje bruisend water

Werkwijze

  1. Meng de bloem, bakpoeder, kaneel en zoetstof door elkaar.
  2. Voeg het water en de boter toe en meng goed met de mixer.
  3. Prak de bananen tot een mousse en voeg die samen met de helft van de karnemelk bij het bloemmengsel.
  4. Mix alles goed en voeg dan langzaam de rest van de melk toe.
  5. Smeer een bakvorm in met wat vetstof en doe het bananendeeg in de vorm.
  6. Plaats de vorm in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 45 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *