Tilapiacurry met rijst

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën284,2 kcalVetten13,87 gram
Koolhydraten20,78 gramEiwitten19,66 gram

Ingredienten

  • – 500 gram tilapiafilet
  • – 300 gram broccoli
  • – 1 ui
  • – 1 rode paprika
  • – kerriepoeder
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 200 ml kokosmelk

Werkwijze

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes en kook ze in een pan met ruim kokend water beetgaar.
  2. Spoel ze af in een vergiet en laat goed uitlekken.
  3. Snij de ui in ringen.
  4. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snij ze in reepjes.
  5. Snij de vis in stukken van 3 tot 4 cm en kruid ze met kerriepoeder.
  6. Laat de olijfolie heet worden in een pan of wok en de vis toe.
  7. Schep ze af en toe voorzichtig om.
  8. Schep de ui en de paprika toe en bak ze even mee.
  9. Voeg daarna de broccoli toe en roer alles goed door elkaar.
  10. Giet de kokosmelk erbij en warm het gerecht helemaal op.
  11. Breng de curry op smaak met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *