Varkenshaasje met pistachepesto

Recept details

Bereidingstijd60 minuten Porties6 personen
Calorieën363,2 kcalVetten26,51 gram
Koolhydraten4,17 gramEiwitten26,60 gram

Ingredienten

  • – 2 varkenshaasjes
  • – 1/2 bosje basilicum
  • – 2 teentjes knoflook
  • – 50 gram Parmezaanse kaas
  • – 50 gram pistachenoten
  • – 1/2 beschuit
  • – 100 ml olijfolie

Werkwijze

  1. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes en gooi ze in een blender.
  2. Snij de look in stukken en voeg dit erbij. Samen met de Parmezaanse kaas, de noten en de beschuit.
  3. Giet de olie erbij en mix alles tot een gladde massa.
  4. Snij de varkenshaasjes overlangs open, maar net niet volledig.
  5. Vul ze met de pesto en druk ze terug dicht.
  6. Wikkel de varkenshaasje in wat keukengaren.
  7. Leg ze gedurende 30 – 45 minuten op de barbecue maar draai regelmatig om.
  8. Als het vlees gaar is, verwijder het keukengaren en snij in plakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *