Visrolletjes in curry

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën174,1 kcalVetten9,26 gram
Koolhydraten4,58 gramEiwitten18,46 gram

Ingredienten

  • – 400 gram witte vaste vis
  • – 1 eetlepel bloem
  • – 1 eetlepel “magere” vetstof
  • – 1 ui
  • – 1 eetlepel currypoeder
  • – 3 tomaten
  • – 150 ml kokosmelk of light room

Werkwijze

  1. Snij de ui in snippers en de tomaten in kleine blokjes.
  2. Snij de vis in de lengte door en kruid met peper en zout.
  3. Rol de filets op en zet ze vast met een prikker. Bestrooi ze met de bloem.
  4. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets rondom aan.
  5. Neem ze uit de pan en roer het bakvet los in de pan.
  6. Voeg de ui en de currypoeder toe en laat 5 minuten fruiten.
  7. Voeg daarna de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken.
  8. Giet de kokosmelk bij de groenten en breng aan de kook.
  9. Leg de visrolletjes terug in de pan en laat ze ongeveer 5 minuten stoven onder een deksel.
  10. Kruid af met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *