Vissoep

Recept details

Bereidingstijd45 minuten Porties4 personen
Calorieën166,4 kcalVetten2,98 gram
Koolhydraten8,99 gramEiwitten25,82 gram

Ingredienten

  • – 1 ui
  • – 10 gram boter
  • – 2 takjes selder
  • – 2 preiwitten
  • – 2 eetlepels vloeiende bloem
  • – 1 liter visbouillon
  • – Cayennepeper
  • – 1 klein potje tomatenpuree
  • – 400 gram visfilet

Werkwijze

  1. Snij de ui, selder en prei in stukjes.
  2. Smelt de boter in een soepkom en stoof de groenten even aan.
  3. Voeg dan de bloem toe, samen met de visbouillon.
  4. Kruid met cayennepeper en zout en laat 15 minuten koken.
  5. Mix alles goed en voeg de tomatenpuree toe.
  6. Snij ondertussen de visfilet in stukken en laat deze nog 7 minuten mee sudderen in de soep.
  7. Dien warm op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *