Visspiesje met rauwe ham en pijpajuintjes

Recept details

Bereidingstijd10 minuten Porties8 personen
Calorieën67,9 kcalVetten2,35 gram
Koolhydraten1,15 gramEiwitten10,51 gram

Ingredienten

  • – 250 gram kabeljauw of koolvis
  • – 1 eetlepel citroensap
  • – 8 schelletjes rauwe ham
  • – 3 stuks pijpajuintjes
  • – paprikapoeder

Werkwijze

  1. Snij de kabeljauw of koolvis in 8 blokjes.
  2. Besprenkel ze met het citroensap en daarna met de paprikapoeder.
  3. Snij de pijpajuintjes in stukken van ongeveer 5 cm lang.
  4. Rol de stukjes vis samen met de pijpajuin in een plak rauwe ham en zet vast met een tandenstoker.
  5. Bak ze op de gourmet rondom krokant en lichtbruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *