Wafels

Recept details

Bereidingstijd60 minuten Porties15 stuks
Calorieën250,6 kcalVetten17,22 gram
Koolhydraten35,02 gramEiwitten4,36 gram

Ingredienten

  • – 240 gram boter
  • – 200 gram kristalsuiker
  • – 2 zakjes vanillesuiker
  • – 4 eieren
  • – 240 gram zelfrijzende bloem
  • – 125 ml melk
  • – ½ zakje vanillepuddingpoeder

Werkwijze

  1. Doe de boter in een kom en smelt deze. Laat afkoelen.
  2. Voeg de suiker en de eieren erbij en meng goed.
  3. Voeg daarna de gezeefde bloem, vanillesuiker en vanillepuddingpoeder door het mengsel samen met de melk.
  4. Roer alles goed door elkaar en laat daarna een half uur rusten.
  5. Verwarm het wafelijzer en verdeel wat deeg over de bakplaat.
  6. Bak de wafels tot ze gaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *