Recept details
Bereidingstijd | 40 minuten |
Porties | 4 personen |
Calorieën | 302,7 kcal | Vetten | 4,92 gram |
Koolhydraten | 36,40 gram | Eiwitten | 29,40 gram |
Ingredienten
- – 400 gram kipfilet
- – 300 gram spruiten
- – 1 rode paprika
- – 1 ui
- – 2 pakjes wokmie van 150 gram
- – 1 eetlepel wokolie
- – 4 eetlepels zoete chilisaus
Werkwijze
- Maak de kipfilet schoon en snij hem in kleine blokjes.
- Maak de spruiten schoon en kook ze beetgaar in water.
- Afgieten en goed laten uitlekken. Snij ze daarna in tweeën.
- Snij de ui in ringen.
- Verwarm de wokolie in de wok en fruit hierin de uien.
- Voeg de kip toe met eventueel kipkruiden en bak deze mooi goudbruin.
- Voeg daarna de paprika en de spruitjes toe en laat alles goed gaar worden.
- Neem de wokmie uit de verpakking en gooi dit in de wok. Laat ze mee op warmen.
- Serveer dit met wat zoete chilisaus.