Wokgroenten met kabeljauw

Recept details

Bereidingstijd45 minuten Porties4 personen
Calorieën236,7 kcalVetten3,27 gram
Koolhydraten23,87 gramEiwitten28,14 gram

Ingredienten

  • – 2 grote ui
  • – 2 teentje knoflook
  • – 2 rode paprika’s
  • – 500 gram champignons
  • – 3 preibundels
  • – 2 chilipepers
  • – 4 wortelen
  • – 500 gram kabeljauw
  • – Kurkumapoeder
  • – Paprikapoeder
  • – Tijm
  • – Peterselie
  • – Rozemarijn
  • – 1 eetlepel wokolie

Werkwijze

  1. Dep de kabeljauw af, kruid deze met de verse kruiden en stoom de vis gaar.
  2. Snij de ui en de prei in ringen.
  3. Maak de paprika’s schoon door de zaadlijsten te verwijderen en snij in reepjes.
  4. Snij de champignons en de wortelen in plakjes.
  5. Snij de chilipepers in tweeën en verwijder de zaadjes. Snij daarna in halve ringetjes.
  6. Verwarm de olie in de wok en bak alle groenten gaar.
  7. Pers de knoflook uit boven de wok.
  8. Voeg de kurkuma- en paprikapoeder toe en roer alles goed door elkaar.
  9. Leg de groenten in een diep bord en verdeel hierop de gestoomde vis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *