Wrap met rosbief en pesto

Recept details

Bereidingstijd10 minuten Porties15 stuks
Calorieën73,5 kcalVetten3,20 gram
Koolhydraten4,55 gramEiwitten1,66 gram

Ingredienten

  • – 2 wraps
  • – 6 sneden rosbief
  • – 50 gram gemalen Parmezaanse kaas
  • – 50 gram rucola
  • – 2 eetlepels groene pesto
  • – 10 zongedroogde tomaatjes

Werkwijze

  1. Smeer de wraps in met de pesto.
  2. Beleg met de rosbief en strooi er de Parmezaanse kaas over.
  3. Werk af met de rucola en de zongedroogde tomaten.
  4. Rol de wraps strak dicht en doe er plastiekfolie om. Leg dit voor een uur in de koelkast.
  5. Snij daarna de wraps in ringetjes en zet vast met een prikkertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *