Wrap met rosbief en pijnboompitten

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties15 stuks
Calorieën68,9 kcalVetten3,07 gram
Koolhydraten4,96 gramEiwitten5,43 gram

Ingredienten

  • – 4 wraps
  • – 6 sneetjes rosbief
  • – 50 gram veldsla
  • – 12 halfgedroogde tomaten of verse tomaat
  • – 2 eetlepels zure room
  • – 2 eetlepels pijnboompitten
  • – 1 koffielepel mosterd

Werkwijze

  1. Meng de zure room met de mosterd en kruid goed met peper en zout.
  2. Was de veldsla en zwier hem droog.
  3. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.
  4. Neem de wraps en smeer ze in met de zure room.
  5. Leg de plakjes rosbief op de zure room en leg daarop de rucola.
  6. Werk af met de pijnboompitten en de tomaat.
  7. Rol de wraps strak dicht en doe er plastiekfolie om. Leg dit voor een uur in de koelkast.
  8. Snij de wraps in twee en verdeel op een bord en serveer.
  9. Wilt u dit gebruiken als aperitiefhapje dan snijdt u de wraps in ringetjes en zet vast met een prikkertjes.

Comments are closed.