Wrap met scampi’s en mango

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën339,3 kcalVetten10,41 gram
Koolhydraten41,64 gramEiwitten20,16 gram

Ingredienten

  • – 4 wraps van 25 cm
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 250 gram scampi’s
  • – 1 rode ui
  • – 2 theelepels kerriepoeder
  • – 4 eetlepels mayonaise
  • – 4 eetlepels magere platte kaas
  • – 1 eetlepel citroensap
  • – 250 gram mango
  • – 1 rode paprika
  • – 100 gram rucola

Werkwijze

  1. Snij de rode ui in halve ringen.
  2. Maak de paprika schoon en snij in reepjes.
  3. Snij de mango in kleine blokjes.
  4. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de scampi’s en de rode ui toe.
  5. Voeg 1 theelepel kerriepoeder toe en roer goed tot alles gaar is. Schep in een kommetje en laat afkoelen.
  6. Meng de rest van de kerriepoeder samen met de mayonaise en de platte kaas tot een gladde saus.
  7. Kruid af met het citroensap en de peper en zout.
  8. Plaats alle potjes met ingrediënten op tafel. Een potje met de scampi’s en ui, de kerriesaus, de paprikareepjes, de mangoblokjes en de rucola.
  9. Stel nu de wraps samen. Leg in het midden van de wrap een lijn van scampi’s en uien met daarop wat mango en paprika. Verdeel daarop de sla en werk af met de kerriesaus.
  10. Rol de wrap dicht en snij doormidden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *