Wrap met tomaat

Recept details

Bereidingstijd15 minuten Porties15 stuks
Calorieën22,0 kcalVetten5,17 gram
Koolhydraten17,64 gramEiwitten5,51 gram

Ingredienten

  • – 2 wraps
  • – 2 rijpe tomaten
  • – 40 gram rucola
  • – 6 blaadjes basilicum
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 100 gram verse magere kaas
  • – 3 eetlepels tuinkruiden
  • – 1 lente-ui
  • – 1 eetlepel mayonaise
  • – Cayennepeper

Werkwijze

  1. Maak de tomaten schoon, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
  2. Hak de basilicum fijn en meng met de tomaten en de olijfolie. Kruid met peper en zout en laat 1 uur marineren in de koelkast. Schep af en toe om.
  3. Snij het lente-uitje in ringetjes.
  4. Roer de verse kaas met de mayonaise en doe er de lente-ui bij samen met de tuinkruiden. Meng goed. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
  5. Bestrijk de wraps met de kruidenkaas. Lepel er wat tomaatjes op.
  6. Maak de rucola schoon en bestrooi de wraps met de rucola.
  7. Rol de wraps strak dicht en doe er plastiekfolie om. Leg dit voor een uur in de koelkast.
  8. Snij daarna de wraps in ringetjes en zet vast met een prikkertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *