Zomerse pastasalade

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën180,6 kcalVetten7,20 gram
Koolhydraten19,01 gramEiwitten8,89 gram

Ingredienten

  • – 150 gram hoorntjes pasta
  • – 1 bosje radijzen
  • – 1 komkommer
  • – 150 gram geraspte wortelen
  • – 2 rode uien
  • – 4 eieren
  • – 50 gram mayonaise
  • – 50 gram ketchup

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals beschreven op de verpakking. Spoel goed af en laat afkoelen.
  2. Kook de eieren hard en laat ook afkoelen. Snij daarna in stukken.
  3. Was de radijzen en snij in tweeën en daarna in schijven.
  4. Snij de komkommer in tweeën en dan in schijven.
  5. Snij de rode ui in snippers.
  6. Meng de pasta met de komkommer, radijzen, rode ui, geraspte wortelen en de hardgekookt eieren.
  7. Meng de ketchup met de mayonaise en voeg de saus naar eigen smaak bij de pasta.
  8. Dien koud op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *