Zwitserse kalfreepjes

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën336,6 kcalVetten14,61 gram
Koolhydraten5,70 gramEiwitten39,12 gram

Ingredienten

  • – 600 gram kalfslapjes
  • – 2 uien
  • – 500 gram champignons
  • – 1 eetlepel “magere” bakstof
  • – 1 eetlepel bloem
  • – 150 ml droge witte wijn
  • – 200 ml light room

Werkwijze

  1. Maak de ui schoon en snij in blokjes.
  2. Snij de champignons in schijfjes.
  3. Snij het vlees in fijne reepjes.
  4. Verwarm de boter in een pan en bak het vlees in de pan mooi bruin.
  5. Neem het vlees uit de pan en kruid met peper en zout en meng het onder de bloem.
  6. Fruit de ui in het bakvet en voeg daarna de champignons toe. Laat 5 minuten bakken.
  7. Voeg de wijn en de room toe en breng aan de kook.
  8. Voeg het vlees nu terug in de pan en meng alles goed.
  9. Kruid af met peper en zout en laat alles goed warm worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *