Aardappel-kipsalade

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën190,0 kcalVetten4,50 gram
Koolhydraten16,33 gramEiwitten20,73 gram

Ingredienten

  • – 2 eetlepels magere bakstof
  • – 2 kipfilets
  • – 300 gram aardappelen
  • – 1 kropsla
  • – 2 lente-uitjes
  • – 1 bosje radijzen
  • – 40 gram magere dressing

Werkwijze

  1. Snij de kipfilet in stukken en bak deze in de andere eetlepel bakstof mooi krokant. Laat afkoelen.
  2. Maak de kropsla schoon.
  3. Snij de lente-uitjes en de radijzen in plakjes.
  4. Kook de aardappelen net niet beetgaar. Snij in schijfjes. Verwarm 1 eetlepel bakstof in een pan en bak de aardappelen mooi bruin en gaar.
  5. Meng de sla met de lente-uitjes, radijzen, kip en de lauwe aardappelschijfjes.
  6. Werk af met de dressing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *