Aardappelpartjes met pesto op de barbecue

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties4 personen
Calorieën175,2 kcalVetten2,97 gram
Koolhydraten31,03 gramEiwitten7,46 gram

Ingredienten

  • – 6 grote aardappelen
  • – 2 teentjes knoflook
  • – 3 eetlepels pesto
  • – 40 gram gemalen Parmezaanse kaas

Werkwijze

  1. Schil de aardappelen en snij in partjes.
  2. Kook deze net niet beetgaar in water.
  3. Giet af en laat uitlekken.
  4. Meng de pesto met 3 eetlepels water en de uitgeperste knoflookteentjes.
  5. Meng dit onder de aardappelen en verdeel ze over aluminiumbakjes. Zorg ervoor dat de aardappelen de bodem raken.
  6. Dek af en zet 15 minuten tussen de kolen. Roer halfweg even de aardappelen om.
  7. Verwijder het deksel en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  8. Dien warm op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *