Aardappelsalade met rode ui

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties4 personen
Calorieën198,6 kcalVetten7,24 gram
Koolhydraten25,03 gramEiwitten8,16 gram

Ingredienten

  • - 500 gram aardappelen, gekookt
  • - 100 gram rode ui, in blokjes
  • - 3 eieren (+ 150 gr)
  • - 4 eetlepels mayonaise extra light

Werkwijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in kleine stukken. Kook ze tot ze beetgaar zijn.
  2. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
  3. Kook de eieren hard en snij ze daarna in kleine blokjes.
  4. Snij de rode ui in blokjes en vermeng dit met de rode ui.
  5. Voeg dit bij de aardappelen en roer alles goed door elkaar.
  6. Voeg net voor het opdienen de mayonaise bij de aardappelen, ui en ei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *