Aardappelwafeltjes

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties16 stuks
Calorieën52,2 kcalVetten0,75 gram
Koolhydraten9,37 gramEiwitten2,05 gram

Ingredienten

  • – 700 gram bloemige aardappelen
  • – 2 eieren
  • – 45 gram bloem

Werkwijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
  2. Giet af en laat heel goed uitlekken.
  3. Stamp de aardappelen tot puree en meng dit met de eieren en de bloem.
  4. Kruid af met peper en zout.
  5. Meng dit heel goed en laat afkoelen.
  6. Warm het wafelijzer op, wrijf in met wat vetstof en leg op elke plaat een eetlepel aardappelpuree.
  7. Laat de wafeltjes 5 tot 7 minuten bakken tot ze mooi bruin zijn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *