Smelt de helft van de boter in een pan en bak hierin de spekblokjes. Neem ze daarna terug uit.
Smelt de rest van de boter in een grote kom.
Wentel het vlees even door de bloem en schroei het vlees dicht in de boter.
Voeg de spekblokjes en de uien toe.
Maak de wortel schoon en snij ze in plakjes.
Voeg nu de wortel, uitgeperste knoflook, zilveruitjes, runderbouillon, rode wijn, tijm en laurierblaadjes toe en roer alles goed. Kruid af met peper en zout.
Laat dit gedurende 1.30 uur stoven onder een deksel op een laag vuur. Af en toe roeren.
Maak de champignons schoon en snij ze in kwartjes.
Bak deze bruin in een pan met anti-aanbaklaag zodat je geen vetstof hoeft te gebruiken.
Voeg de champignons op het einde pas toe.
Laat alles nu nog zo’n 10 minuten koken op een laag vuurtje en verdeel het daarna over de borden.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.