Broccoli met scampi’s in rode curry

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
CalorieënVetten
KoolhydratenEiwitten

Ingredienten

  • - 2 broccoli 's
  • - 1 eetlepel olijfolie
  • - 2 lente-uitjes
  • - 40 scampi's
  • - 400 ml kokosmelk
  • - 4 eetlepels rode curry pasta

Werkwijze

  1. Snij de broccoli in roosjes en kook deze bijna beetgaar in wat gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
  2. Roerbak daarna de broccoli in de olijfolie.
  3. Voeg de scampi's toe en bak deze even mee.
  4. Voeg vervolgens de kokosmelk toe samen met de curry en de fijngesneden lente-ui.
  5. Laat het geheel ongeveer 5 minuten doorkoken.
  6. Kruid af met peper en zout.
=> Serveer daarbij nog wat gehalveerde kerstomaatjes of wat bloemkoolrijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *