Broccoli met scampi’s

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties6 personen
Calorieën317,4 kcalVetten14,92 gram
Koolhydraten26,04 gramEiwitten19,57 gram

Ingredienten

  • - 200 gram zilvervliesrijst
  • - 400 gram broccoli
  • - 20 scampi’s
  • - 250 gram champignons
  • - 50 gram cashewnoten
  • - 1 teentje knoflook
  • - 3 eetlepels sojasaus
  • - 250 ml kokosmelk
  • - 1 eetlepel wokolie

Werkwijze

  1. Kook de rijst gaar zoals beschreven op de verpakking.
  2. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in kokend water.
  3. Giet ze af en laat goed uitlekken.
  4. Verhit de wokolie in de wok en bak hierin de champignons.
  5. Voeg de knoflook toe en roerbak alles goed.
  6. Voeg de scampi’s toe.
  7. Meng de sojasaus onder het gerecht en voeg ook de kokosmelk toe.
  8. Strooi de cashewnoten erbij.
  9. Roerbak alles nog 1 minuut en breng op smaak met peper en zout.
  10. Serveer de rijst er apart bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *