Brood met rode biet en ricotta

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties12 personen
Calorieën60,34 kcalVetten2,58 gram
Koolhydraten7,13 gramEiwitten2,06 gram

Ingredienten

  • -1 grote rode biet voorgekookt
  • – 50 gram pistachenoten
  • – Zeste van 1 sinaasappel
  • – 1 toastbrood
  • – 100 gram ricotta

Werkwijze

  1. Snij 16 rondjes uit het brood.
  2. Mix de rode biet fijn en kruid met peper en zout.
  3. Hak de pistachenoten fijn.
  4. Toast het brood en besmeer daarna met de rode biet.
  5. Leg op elk wat ricotta en werk af met de pistachenoten.
  6. Rasp nog wat sinaasappelzeste en peper erover en dien op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *