Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Meng dit met de ricotta en het ei.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Vul de cannelloni met het mengsel. Schik ze in een ovenschaal.
Dompel de tomaten in kokend water, laat ze schrikken onder koud water. Pel ze en haal de pitjes eruit. Snij in stukken.
Pel en hak het uitje en de look fijn en stoof ze even in 1 eetlepel boter. Doe er de tomaten bij en laat 5 minuten sudderen. Verdeel de tomaten over de cannelloni.
Smelt de andere eetlepel boter in een pan, voeg de bloem toe en daarna de melk en roer tot er een mooie gladde bechamelsaus bekomt.
Roer er de helft van de Parmezaanse kaas in en schenk de saus over de tomaten.
Bestrooi de schaal met de rest van de Parmezaanse kaas en plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.