Champignonroomsaus

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën151,0 kcalVetten12,50 gram
Koolhydraten4,76 gramEiwitten4,77 gram

Ingredienten

  • – 200 gram paddenstoelen
  • – 200 gram champignons
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 200 ml kookroom light of kokosmelk
  • – 4 teentjes knoflook
  • – 30 gram verse tijm

Werkwijze

  1. Verwarm de olijfolie in een pan.
  2. Pers de knoflook uit en bak even mee.
  3. Maak ondertussen de champignons en paddenstoelen schoon en snij ze in vieren.
  4. Gooi de paddenstoelen en champignons in de pan en bak ze even mee.
  5. Blus met de kookroom en zet het deksel op de pan zodat de saus mooi kan indikken.
  6. Werk de saus af met de verse tijm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *