Chocoladewafels

Recept details

Bereidingstijd60 minuten Porties12 stuks
Calorieën120,7 kcalVetten7,37 gram
Koolhydraten10,61 gramEiwitten2,66 gram

Ingredienten

  • – 75 gram boter
  • – 75 gram honing
  • – 25 gram cacaopoeder
  • – 25 gram geraspte chocolade
  • – 3 eieren
  • – 75 gram speltbloem

Werkwijze

  1. Zet de boter op kamertemperatuur.
  2. Meng de boter met de honing, een snuifje zout en cacaopoeder.
  3. Klop de eieren schuimig en voeg ze bij het botermengsel.
  4. Roer de bloem eronder tot je een homogene massa bekomt.
  5. Meng de geraspte chocolade onder het beslag.
  6. Laat dit een half uurtje rusten.
  7. Verwarm het wafelijzer en breng op iedere plaat een kleine eetlepel beslag.
  8. Bak de wafels tot ze gaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *