Croque met champignons en brie

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën311,1 kcalVetten15,83 gram
Koolhydraten25,05 gramEiwitten17,06 gram

Ingredienten

  • – 8 sneetjes bruin brood
  • – 250 gram champignons
  • – 1 kleine ui
  • – 1 teentje knoflook
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • -200 gram brie

Werkwijze

  1. Snij de ui in snippers.
  2. Pel ondertussen de champignons en snij ze in plakjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de uitgeperste knoflook.
  4. Doe de champignons bij de ui en look en bak ze bruin.
  5. Breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
  6. Leg 4 plakken brood op het aanrecht en verdeel de champignonui mengsel over de boterhammen.
  7. Snij de brie in plakjes en verdeel ook de kaas over de boterhammen.
  8. Leg op ieder stapeltje de andere boterham en druk even aan.
  9. Bak de croques goudbruin in een croquemachine of onder de grill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *