Cupcakes

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties8 stuks
Calorieën127,6 kcalVetten6,93 gram
Koolhydraten14,62 gramEiwitten1,60 gram

Ingredienten

  • – 65 gram zelfrijzend bakmeel
  • – 65 gram boter
  • – 65 gram kristalsuiker
  • – ½ zakje vanillesuiker
  • – 1 losgeklopt ei
  • – 1 eetlepel magere melk

Werkwijze

  1. Meng de suiker, de vanillesuiker en de boter tot een gladde massa.
  2. Voeg het losgeklopt ei toe en daarna de gezeefde bloem.
  3. Meng alles goed en voeg als laatste de melk toe.
  4. Verdeel het deeg over de cupcakevormpjes.
  5. Plaats de cupcakes in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende 10 minuten.
  6. Test of de cakes gaar zijn door erin te prikken. Indien nodig nog wat langer in de oven laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *