Focaccia met geitenkaas en kipfilet

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën556,6 kcalVetten14,51 gram
Koolhydraten27,86 gramEiwitten24,58 gram

Ingredienten

  • - 2 focaccia’s (20 x 20 cm)
  • - 2 tomaten
  • - 1 rode ui
  • - 50 gram veldsla
  • - 200 gram zachte geitenkaas
  • - wat pijnboompitten
  • - 8 sneetjes kipfilet met kruiden

Werkwijze

  1. Bak de focaccia broodje af zoals op de verpakking staat beschreven.
  2. Snij de ui in dunne ringen.
  3. Snij de tomaat ook in plakjes.
  4. Snij de focaccia broden in 4 stukken en snij ze door.
  5. Besmeer de boven- en onderkant van de broodjes met de zachte geitenkaas (type Chavroux)
  6. Leg de bovenkant van het broodje even aan de kant.
  7. Leg de onderkant op een bordje en strooi wat pijnboompitten op het broodje.
  8. Daarop wat veldsla en tomaat.
  9. Leg hierop het plakje kipfilet dubbel geplooid en werk af met wat uiringen en terug wat veldsla.
  10. Leg het bovenste van het broodje op het stapeltje en zet het broodje vast met een prikkertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *