Franse omelet

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën275,7 kcalVetten17,75 gram
Koolhydraten1,48 gramEiwitten26,99 gram

Ingredienten

  • – 8 eieren
  • – 250 gram champignons
  • – 6 eetlepels room
  • – 200 gram camembert
  • – 1 theelepel tijm
  • – 1 eetlepel peterselie

Werkwijze

  1. Maak de champignons schoon en snij in plakken.
  2. Verwarm een pan en bak hierin de champignons zonder vetstof tot ze mooi bruin zijn.
  3. Breek de eieren en klop ze los samen met de room, tijm en peterselie op.
  4. Verhit de vetstof in een pan en bak hierin de eieren.
  5. Wanneer het ei zo goed als klaar is, leg u op één kant van het ei de camenbert reepjes met daarop de champignons.
  6. Klap de omelet dicht, laat nog even opwarmen met het deksel op de pan zodat de kaas smelt.
  7. Dien warm op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *