Fusilli al prosciutto

Recept details

Bereidingstijd25 minuten Porties4 personen
Calorieën191,8 kcalVetten9,40 gram
Koolhydraten14,92 gramEiwitten11,77 gram

Ingredienten

  • – 10 gram magere vetstof
  • – 1 ui
  • – 1 teentje knoflook
  • – 100 gram tuinerwten uit diepvries
  • – 150 gram natuurham
  • – 150 gram speltpasta
  • – 125 ml light room

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals de beschrijving op de verpakking.
  2. Verhit de vetstof in de pan en fruit hierin de fijngesnipperde ui op een laag vuurtje.
  3. Laat water koken en kook de tuinerwten ongeveer 2 minuten op een laag vuurtje. Giet af.
  4. Snij de ham in kleine blokjes.
  5. Voeg de ham en de light room bij de ui en breng aan de kook.
  6. Meng de erwten door de saus.
  7. Verdeel de pasta over de borden en serveer de saus er bovenop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *