Fusilli met broccoli en wortelen

Recept details

Bereidingstijd45 minuten Porties4 personen
Calorieën274,9 kcalVetten8,74 gram
Koolhydraten22,58 gramEiwitten25,59 gram

Ingredienten

  • – 250 gram speltpasta
  • – 200 gram broccoli
  • – 200 gram wortelen
  • – 300 gram natuurham (0,5 cm dik)
  • – 2 teentjes knoflook
  • – 1 prei
  • – 50 gram Parmezaanse kaas
  • – 1 eetlepel wokolie

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals beschreven op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Maak de broccoli schoon en schil de wortelen. Snij ze in kleine stukjes.
  3. Kook deze groenten even in wat water, spoel ze met koud water zodat ze hun kleur zullen behouden.
  4. Maak de knoflook schoon en pers deze uit.
  5. Was de prei en snij hem in ringen.
  6. Verwarm de wokolie in de wok.
  7. Snij de natuurham in kleine blokjes en bak deze even aan in de wok.
  8. Voeg alle groenten toe en laat ze warm en gaar worden.
  9. Verdeel de pasta over de borden en schep hierop het groente-ham-mengsel.
  10. Werk af met de Parmezaanse kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *