Gevulde aardappelen

Recept details

Bereidingstijd120 minuten Porties6 personen
Calorieën224,8 kcalVetten8,52 gram
Koolhydraten26,53 gramEiwitten10,60 gram

Ingredienten

  • – 9 grote bloemige aardappelen
  • – 25 gram boter
  • – 125 ml light room
  • – 100 gram gemalen light kaas
  • – Bieslook
  • – 1 ei

Werkwijze

  1. Was de aardappelen mooi schoon.
  2. Leg deze op een bakplaat met bakpapier en plaats dit in het midden van een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 90 minuten.
  3. Laat ze daarna even afkoelen.
  4. Snij ze doormidden en haal de puree uit de schil. Hou de schil heel.
  5. Stamp de aardappelen fijn, samen met de boter, room, kaas en stukjes bieslook.
  6. Roer het ei erdoor en schep de puree terug in de aardappelschillen.
  7. Plaats ze terug op de bakplaat en zet terug in de oven gedurende 15 minuten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *