Kabeljauw met vers fruit

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties4 p
Calorieën388,8 kcalVetten20,45 gram
Koolhydraten20,31 gramEiwitten29,74 gram

Ingredienten

  • – 500 gram kabeljauw
  • – 1 ui
  • – 20 gram magere vetstof
  • – 1 banaan
  • – 1 appel
  • – 4 schijven ananas
  • – 250 ml light kookroom
  • – 1 teentje look
  • – Kerriepoeder

Werkwijze

  1. Snij de ui in snippers.
  2. Laat de ananas uitlekken en snij in blokjes.
  3. Schil de appel en snij ook in blokjes.
  4. Pel de banaan en snij in schijfjes.
  5. Verwarm de vetstof en fruit hierin de ui.
  6. Meng alle fruit met de ui en voeg de geperste look en de kerriepoeder toe.
  7. Roer de room erdoor.
  8. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en bedek met de fruit-roomsaus.
  9. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 180°C en laat ongeveer 20 minuten garen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *