Kaneelmousse

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën190,4 kcalVetten17,51 gram
Koolhydraten4,70 gramEiwitten3,40 gram

Ingredienten

  • – 2 eetlepel magere melk
  • – 2 theelepels suiker
  • – 1 theelepel zoetstof
  • – 1 theelepel kaneelpoeder
  • – 1 blaadje gelatine
  • – 200 ml opklopbare light room

Werkwijze

  1. Laat de gelatine weken in wat water.
  2. Verwarm de melk even in de microgolfoven en roer het geweekte gelatine blaadje tot het helemaal opgelost is.
  3. Meng de room met de suiker, de zoetstof en de kaneelpoeder en klop dit op tot een dikke massa.
  4. Meng de afgekoelde melk toe en roer dit luchtig door elkaar.
  5. Verdeel over de potjes en laat gedurende 6 uur opstijven in de koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *