Kerriecroque met ui en champignons

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën170,8 kcalVetten3,88 gram
Koolhydraten23,88 gramEiwitten11,73 gram

Ingredienten

  • – 500 gram champignons
  • – 3 uien
  • – 1 theelepel kerriepoeder
  • – 4 boterhammen
  • – 50 gram gemalen light kaas
  • – 1 eetlepel olijfolie

Werkwijze

  1. Maak de champignons schoon en snij ze in dunne schijfjes.
  2. Pel de ui en snij het in ringen.
  3. Verwarm de olijfolie in een pan.
  4. Meng de uien met de kerriepoeder en bak dit in de hete olijfolie.
  5. Als de uien goudbruin zijn, voeg je de champignons toe en laat je deze garen.
  6. Leg de 4 boterhammen op het werkblad en verdeel hierop het ui-champignon mengsel.
  7. Verdeel de gemalen kaas over de 4 boterhammen en zet deze onder een warme grill zodat de kaas een mooi korstje vormt over de boterhammen.
  8. Als de toast lichtbruin ziet, haal je ze eruit en serveer je ze direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *