Kipcurry met wortelen

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties4 personen
Calorieën276,1 kcalVetten13,13 gram
Koolhydraten7,14 gramEiwitten31,01 gram

Ingredienten

  • - 500 gram kipfilet
  • - 500 gram wortelen
  • - 2 uien
  • - 1 doosjes kokosmelk
  • - 300 ml kippenbouillon
  • - 1 eetlepel olijfolie
  • - 1 theelepel kerriepoeder

Werkwijze

  1. Snij de ui in stukken, verhit de olijfolie en stoof de ui hierin.
  2. Doe de kip in stukjes en laat ze meestoven met de ui.
  3. Snij de wortelen in stukjes en voeg deze bij de kip.
  4. Roer alles goed.
  5. Voeg nu de kerriepoeder en bouillon toe en laat dit 15 minuten sudderen onder een deksel.
  6. Voeg daarna de kokosmelk en laat dit nogmaals 10 minuten sudderen onder een deksel.
  7. Kruid af met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *