Kippengehakt met kidney bonen

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën313,1 kcalVetten6,91 gram
Koolhydraten18,84 gramEiwitten43,94 gram

Ingredienten

  • – 650 gram kippengehakt
  • – 250 gram kidney beans
  • – 1 groene paprika
  • – 1 ui
  • – 2 stuks witlof
  • – basilicum, naar smaak
  • – 8 eetlepels magere platte kaas

Werkwijze

  1. Bak het gehakt goed bruin in een pan met anti-aanbaklaag zo heb je geen vetstof nodig.
  2. Snij ondertussen de paprika in kleine reepjes en de ui in ringen.
  3. Voeg ze samen met de bonen bij het gehakt.
  4. Snij het witlof in reepjes en voeg ze op het laatst bij het gerecht.
  5. Meng ondertussen de basilicum met de magere platte kaas en breng op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel het gehakt-bonen mengsel over 4 borden en werk af met een eetlepel platte kaas met basilicum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *