Maak een bechamelsaus van de bloem, boter en de melk. Doe het kippenbouillonblokje erin en laat dit oplossen. Roer goed.
Snij de kipfilet in blokjes, kruid met kipkruiden en bak die bruin in een pan.
Bak het kippengehakt in een pan en voeg nadien de tomatensaus erbij.
Giet wat bechamelsaus in een ovenschotel en leg daarop lasagnebladen. Giet de helft van het gehakt erop, dan een laag lasagnebladen en daarna de rest van het gehakt.
Dek af met de lasagnebladen.
Giet daarop de helft van de kipblokjes, een laag lasagnebladen, daarna de rest van de kipblokjes. Werk af met een laag lasagnebladen en overgiet dit met de bechamelsaus.
Strooi de gemalen kaas over de schotel en zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 40 minuten.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.